18.04.2024

Аварія забрала життя двох закоханих: про Романа та Вікторію з Лановеччини згадують їхні друзі

Креатор буд

Готувалися до весілля і планували майбутнє, та все змінилося в один день. Звістка про те, що в жахливій аварії на Лановеччині загинула молода пара сколихнула всю область.

Вікторія – студентка географічного факультету тернопільського вишу, Роман – футболіст. Т1 Новини поспілкувалися із товаришами хлопця. Вони кажуть, досі не можуть повірити в трагічну звістку.

Хлопці пригадують, на футбольному полі Роман завжди був лідером. У рідному селі регулярно проводив турніри та змагання. Мав мету – залучати молодь до спорту.

Друзі кажуть, на футбольному полі Роман зазвичай грав на позиції воротаря. Пригадують – він завжди знаходив потрібні слова для того, аби підбадьорити гравців. Був життєрадісним, веселим та завжди готовим прийти на допомогу.

Друзі загиблого кажуть, впродовж останнього року пара готувалася до весілля. Роман їздив за кордон, а Вікторія, власне, займалася організацією свята. Тому для усіх знайомих звістка про смертельну ДТП стала справжнім шоком.

Поховають пару сьогодні у рідному селі Вікторії. Редакція каналу “Тернопіль 1” також висловлює свої співчуття рідним та близьким загиблих.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,