27.04.2024

Стрітенські свічки продають у Тернополі, щоб підтримати родини загиблих героїв

Креатор буд

У Тернополі продають стрітенські свічки, щоб підтримати сім’ї загиблих героїв. Благодійну акцію організували волонтери Карітасу, які власноруч і виготовили свічки для продажу. До їх декорування залучали усіх охочих Придбати стрітенську свічку, і тим самим долучитися до благодійності, тернополяни зможуть ще 2 лютого біля катедри.

Волонтери Карітасу облаштували прилавок зі стрітенськими свічками поруч з катедрою, у центрі міста. Свічки, кажуть, виготовляли власноруч в рамках акції “Вогонь милосердя”. А виручені кошти спрямують на духовно-психологічну підтримку родин загиблих воїнів.

“Цього року всі кошти, які ми виручимо за ці свічки, спрямуємо для допомоги підтримки родин загиблих військових — дружинам, дітям, матерям захисників. І, власне, на цей проектний напрямок ми фандрейзимо, ми залучаємо кошти”, — пояснює комунікаційна менеджерка благодійного фонду “Карітас. Тернопіль” Ірина Дригуш.

Загалом в рамках акції волонтерам вдалося продати тисячі свічок. Адже купували не лише вроздріб, але й гуртом. Продукцію, наприклад, замовляють парафії.

Тернополяни до ярмарку, який розгорнули біля катедри, долучаються охоче, і відкликуються похвально. В перший день торгів, волонтерам вдалося продати усі свічки за 15 хвилин.

Як виготовляли і декорували свічки — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини