27.04.2024

Просто зараз у Тернополі на Театральному майдані – вогні у небо

Ваша реклама

Коли ви вдома, команда «Тернопіль 1» показує вам те, що відбувається у нашому місті. Просто зараз на Театральному майдані – вогні у небо. Це триває Всеукраїнська акція #стопкультурнийкарантин.

Представники сфери креативних індустрій та видовищних заходів в такий спосіб звернулися до уряду, аби той розпочав напрацювання плану виходу з карантину для сфери культури та шоу-бізу.

Для цього сьогодні з 22:00 до 00:00 год в різних містах України на знакових локаціях увімкнули промені світла, спрямовані в небо. Наразі є інформація про те, що акція відбувається у 20-ти містах – Харків, Львів, Хмельницький, Вінниця, Черкаси, Одеса, Чернігів, Ужгород, Київ, Рівне, Полтава, Умань, Маріуполь, Кам’янське, Кременчук. Дрогобич, Стрий, Вишгород і, бузумовно – ТЕРНОПІЛЬ!

Організатори акції кажуть, що сфера креативних індустрій та видовищних заходів знаходиться у забутті, поки уряди інших країн вже рятують свої економіки, український уряд ще тільки розробляє програми подолання кризи. Тому представники галузі й вирішили звернути на себе увагу таким чином: «Якщо нас не чують, то нас побачать!».

Трансляцію події у Тернополі НАЖИВО у телеефірі забезпечувала команда телеканалу «Тернопіль 1».

Відео можна подивитися на наших сторінках у Facebook та Youtube.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,