27.04.2024

Сім нагород привезли з другого туру Чемпіонату України тернопільські флорболісти

Ваша реклама

Тернопільські флорболісти — фіналісти чемпіонату України. Із важливих змагань вони привезли 7 нагород. У другому турі чемпіонату, який відбувався у Львові, наші спортсмени брали участь у двох категоріях: до 16 та до 14 років.

Мова про відомий клуб “Вікторія”. Команда Ю-16 перемогла у чотирьох матчах, а Ю-14 здобули три перемоги та одну нічию.

Головний тренер Михайло Королик каже, що до Чемпіонату готувалися посилено і хотіли витиснути максимум з кожної гри. Тож саме багаторічний досвід та впевненість – причини успіху клубу.

Тренер пояснює, що в категорії Ю-16 наша команда на першій сходинці з великим відривом. А молодші, Ю-14 відстають на 2 бали. Але це поки що. Загалом же другий тур Чемпіонату був дуже важливим для гравців команди. Усі дуже хвилювалися, навіть відчувалося як трясуться ноги та руки у хлопців. Але з вірою в себе — гра вдається.

Найважливішим чемпіонат був для наймолодшого гравця команди Іллі Щура. Тато пообіцяв йому новий телефон, якщо той заб’є гол. Саме це стало великою мотивацією для хлопця і йому все вдалося. Хлопець займається флорболом вже 3 роки та хоче продовжувати далі. Це не перші його серйозні змагання, але перший важливий гол.

Ще один вирішальний гол забив і Дмитро Демборинський. Каже, що противники були сильними, але завдяки підтримці колективу, йому вдалося. Хлопцю подобається дух команди, емоції, які він відчуває під час гри та додає, що немає нічого складного і йому все вдається.

Більше емоцій юних спортсменів — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини