26.04.2024

Комунальники, рятувальники, поліція та спецтехніка чергуватимуть на Тернопільщині в негоду

Креатор буд

Циклон та антициклон несуть на Тернопільщину опади та мороз. Справжня зимова погода вже почала засипати снігом деякі території області. І протримається вона щонайменше до 20 січня.

“16-17 січня в нас буде область під впливом антициклону. Очікуємо вихід з Півночі холодного повітря. Температура знизиться вночі 14-17 морозу. Вдень 8-13 морозу. На дорогах ожеледиця, збережеться невеликий сніг. 18 січня місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вночі 16-21 морозу, вдень до 15 морозу”, — розповідає начальник Тернопільського обласного центру з гідрометеорології Степан Софінський.

Мороз може зашкодити медзакладам, де лікують хворих на коронавірус. Тому додатково подбають і про ємності з киснем біля лікарень, аби ті не замерзли. Загалом на Тернопільщині чекають негоду у посиленій готовності. Щоб погода не паралізувала життєдіяльності міст, на дорогах населених пунктів чергуватимуть комунальники, рятувальники, поліція та спецтехніка.

На дорогах області в посиленому режимі чергуватимуть піскорозкидачі, снігоприбиральні машини та інша техніка. Додатково облаштують пункти обігріву.

Якщо ж ви потрапили у негоду повідомити про це можна на оперативно-диспетчерську службу укравтодору (0352) 52-65-32

Про проблемні ділянки доріг області своєчасно обіцяють інформувати патрульні.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,