26.04.2024

Без гучних святкувань, але з оригінальною фотозоною: як відзначатимуть зимові свята у Бережанах

Ваша реклама

Зробити оригінальну та цікаву фотозону. Саме так вирішили прикрасити рідне місто учні Бережанського центру дитячої та юнацької творчості. Ідея виникла у громадських активістів, а діти взялися за реалізацію задуманого.

Матеріали для створення фотозони, фанеру та фарби, допомогли зібрати містяни. Решту робили учасники гуртків. Це діти від 7 до 11 класу.

Мар’яна Мороз, керівниця гуртків, розповідає, щороку оздоблювали головну ялинку Бережан та організовували розваги на центральній площі місцеві митці та досвідчені художники. Діти до організації фотозони долучаються вперше. Для них ця ідея цікава та корисна водночас.

“Сама ідея не нова для наших дітей, тому що вони долучились до якоїсь громадської діяльності. Вони знають, що таке громада. Що кожна ідея, яка виникла в пересічної людини, може бути втілена в життя, якщо всі люди згуртуються”, — зауважує Мар’яна Мороз.

Загалом у Бережанах від гучних святкувань новорічно-різдвяних свят відмовились. Жодних заходів не передбачено через епідемію коронавірусу. Але жителі міста не втрачають оптимізму та святкового настрою. Усі одноголосно стверджують, це чудова можливість провести час із найріднішими та сім’єю.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,