30.04.2024

У Тернополі «урядового» локдауну не буде – рішення комісії з надзвичайних ситуацій

Ваша реклама

Тернопіль продовжить жити у звичному режимі після 8 січня. Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді вирішила не вводити додаткових обмежень.

У середу, 6 січня, у Тернополі відбулося засідання комісії ТЕБ та НС при міській раді. Було заслухано інформацію від представників охорони здоров’я, освітян, яка свідчить про те, що протягом останніх днів зростання кількості хворих на COVID-19 не спостерігається.

«У нас, навпаки, є тенденція до зменшення кількості людей які хворіють, які перебувають у лікувальних закладах з COVID-19. Практично немає хворих серед дітей та працівників закладів освіти. Тому комісія увалила рішення не запроваджувати ніяких додаткових обмежень до тих, які діяли раніше», – повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Також за його словами, з 11 січня учні повертаються до навчання – молодші класи щодня, старші класи за зміщеною формою.

Крім того, суб’єктам господарювання рекомендовано не припиняти свою діяльність, а здійснювати її за раніше ухваленими правилами.

Нагадаємо, 9 грудня 2020 року уряд ухвалив постанову «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Документ передбачає в період з 00 годин 00 хвилин 8 січня до 00 годин 00 хвилин 25 січня на території України посилені карантинні заходи та визначає низку обмежень.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,