30.04.2024

З сім’єю, друзями чи без застілля: як тернополяни зустрічатимуть 2021 рік

Ваша реклама

Новий Рік — це свято відзначають майже усі люди на планеті. В деяких країнах, як, наприклад, в Індії, його зустрічають навіть кілька разів протягом року. Українці ж святкують настання Нового року у ніч з 31 на 1 січня. Цю дату наш народ святкує з 1700 року. У кожній родині діти й дорослі готуються до цього, очікуючи нових радісних подій, подарунків і виконання заповітних бажань.

Знімальна група “Т1 Новини” запитала у тернополян, як вони зустрічатимуть новий 2021 рік. Більшість зізнаються, будуть у сімейному колі, або із близькими друзями.

Але серед містян є ті, хто святкувати взагалі не буде. Все тому, що 2020-й суттєво вдарив по кишені. Зараз люди витрачають гроші лише на найнеобхідніше — ліки та продукти. Тому не мають змоги святкувати і влаштовувати застілля.

З пишним святкуванням чи без нього новий рік настане у кожній домівці. 2020 був нелегким для усіх нас. Ми боролися із новою хворобою, а медична маска стала новим незамінним атрибутом. Ми дотримувались обмежень і залишались вдома. Купляли антисептики, часто мили руки із милом. Та нехай це все залишиться у минулому, а прийдешній рік стане щасливим для усіх жителів землі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,