23.04.2024

Журнал City Life відсвяткував презентацію нового випуску гучною вечіркою

Ваша реклама

Створити журнал, який буде цікавим та корисним для читачів - ось одне з головних завдань співзасновників глянцю.

Елегантні образи, показ мод та вишукана атмосфера.

Тернопільський глянець City Life гучною вечіркою відсвяткував презентацію 30 випуску журналу. Цей номер присвятили медичній тематиці, а персоною з обкладинки став відомий тернопільський стоматолог Віталій Фесик. Чоловік розповідає, своєму успіху завдячує батькам та підтримці друзів.

– В першу чергу за все що маю у житті дякую Богу і батькам. Дякую за їхнє виховання. Я люблю те, що я роблю і роблю це не заглядаючи кудись вперед. Я виконую свою роботу так, аби бути в ній кращим, – каже стоматолог, обличчя номера Віталій Фесик.

Головний редактор журналу Сity Life Маріанна Балабан каже, коли обрали темою номеру медицину одразу вирішили, що обличчя з обкладинки буде саме Віталія Фесик.

– Він є професіоналом своєї справи. Його дуже багато людей знає і поважає у Тернополі. Він працює не лише в нашому місті. Адже він також хірург. Він дуже фотогенічно виглядає на фото. В нас романтиків на обкладинці ще не було, а він справжній романтик, – каже співзасновниця, головний редактор журналу City Life Маріанна Балабан.

Створити журнал, який буде цікавим та корисним для читачів – ось одне з головних завдань співзасновників глянцю. Тетяна Шершун каже, впродовж цього року журнал почав виходити у новому форматі. Тепер всі публікації в номері об’єднані спільною темою.

– Відкриваючи номер ви зможете почитати про те, чим займається психолог, хірург, стоматолог. Вони знають про ваші проблеми і про специфіку своєї діяльності. Відкривши журнал Ви зможете підібрати собі лікаря, який саме вам підходить, – каже співзасновниця видання City Life Тетяна Шершун.

Анатолій Кривонос вперше відвідує захід такого формату. Чоловік розповідає, у захваті від організації та атмосфери на вечірці.

– Я сюди прийшов вперше. Враження у мене надзвичайно позитивні від того, що час від часу у Тернополі створюється така надзвичайна подія. Мені здається, для мста Тернополя такий захід є певною унікальністю, – каже партнер заходу Анатолій Кривонос.

Також на вечірці вихованки школи Сity Life Models продемонстрували свою майстерність дефілюючи у вишиваних костюмах та сукнях. Для гостей презентації також підготували святкову програму та розваги. Арсен Глинський розповідає, радий, що доєднався до такого яскравого свята.

– Ми дуже задоволені тим, що прийняли участь в цьому заході. Дійство дуже гарно організоване. Ми бачимо те, що тут дуже багато праці вложено колективом журналу City Life, – каже партнер заходу Арсен Глинський.

Додамо, презентація передостаннього у цьому році випуску журналу Сity Life відбудеться 10 жовтня. У наступному випуску розповідатимуть про топ-особистості нашого міста.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,