26.04.2024

Зеленський оголосив перше питання на опитування 25 жовтня

Креатор буд

Президент України Володимир Зеленський оголосив перше питання загальнонаціонального опитування, яке він анонсував на 25 жовтня. Запитання у тому, чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах. Відповідне оголошення Глава держави зробив у новому відеозверненні 14 жовтня, передає УНН.

“Ми обіцяли всі важливі питання вирішувати разом з тобою, і ми робимо перші кроки на цьому шляху. 25 жовтня на виборчій дільниці ти зможеш дати відповідь на 5 важливих питань. Отже, питання номер один: чи потрібно запровадити довічне ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах. Неділя, 25 жовтня, приходь і вирішуй! Буде так, як вирішиш ти, бо Україна — це ти!” — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що під час місцевих виборів 25 жовтня поставить українцям п’ять запитань.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія (ЦВК) не залучена до проведення опитування на місцевих виборах 25 жовтня, яке ініціював Президент України Володимир Зеленський.

Також нагадаємо, повідомлялося, що опитування, яке Президент Володимир Зеленський запропонував провести 25 жовтня, на відміну від референдуму — не матиме прямих юридичних наслідків.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,