01.05.2024

Замість квітів – іграшки: молодята з Тернопільщини організували на власному весіллі благодійну акцію

Креатор буд

Іграшки замість цукерок і квітів. На Тернопільщині молодята запропонували своїм гостям приносити на весілля нестандартні подарунки – конструктори, книжки, розмальовки, іграшки та інші дитячі речі. Вирішили усе це віддати діткам-сиротам.

Антон та Ольга Колеснікови розповідають, що таку ідею запозичили в своїх друзів, які на своє весілля організували щось подібне.

На святі в Антона та Ольги були 50 людей. Попередньо гостям надіслали запрошення з відповідним закликом. Молодята кажуть – практично всі підтримали їхню ініціативу і принесли замість квітів подарунки діткам.

Наречена ділиться, задоволена, що рідні їй люди зрозуміли таку ідею та підтримали її. Про те, що не має десятків букетів, не шкодує, адже зробила добру справу.

Вже після весілля наречені за власний кошт докупили  й інші необхідні речі. Коли відвезли все діткам у сиротинець на Корольова у Тернополі, зрозуміли, що зробили правильний вибір.

Квіти, переконані молодята, зів’януть, а спогади в дітей залишаться надовго. Тож, кажуть, робити добрі справи може кожен і для цього не завжди треба багато грошей, а достатньо лише підтримки однодумців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,