08.05.2024

За нардепа Юрченка внесли понад 3 мільйони гривень застави

Креатор буд

За народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють в отриманні хабара, внесли заставу у понад 3 млн гривень. Про це у коментарі УНН повідомила речниця Вищого антикорупційного суду Олеся Чемерис.

Так, відповідаючи на запитання, чи дійсно за народного депутата Олександра Юрченка внесли заставу, у ВАКСі зазначили: “Так”.

“Застава за підозрюваного внесена вчора у повному обсязі”, – додала Чемерис.

Нагадаємо, Вищий антикорупційний суд взяв під варту з альтернативою внесення застави у понад 3 млн грн народного депутата Олександра Юрченка, якого підозрюють в отриманні хабара.

Раніше народному депутату Олександру Юрченку – члену комітету ВР України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, повідомили про підозру в отриманні неправомірної вигоди з використанням законних повноважень та обов’язків.

В рамках досудового розслідування детективами НАБУ встановлено, що народний обранець у завуальованій формі попросив надати йому через посередника неправомірну вигоду у сумі 13 тис. дол. США за внесення пропозицій до законопроєкту та у подальшому 200 тис. дол. США для підкупу народних депутатів-членів Комітету за голосування за подані ним пропозиції.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,