03.05.2024

Як провести молодість, щоб не пошкодувати: тернополяни поділились порадами

Ваша реклама

Міжнародний день молоді – таке свято уже 62 роки поспіль відзначають 12 серпня. Зараз в Україні офіційний вік молоді – з 14 до 35 років. Проте Верховна Рада вже ухвалила в першому читанні законопроект, який передбачає зміни. І уже незабаром вік молоді може змінитись – верхня межа становитиме 29 років.

Містяни до змін ставляться по-різному. Проте, більшість зазначає – це лише формальності. Куди важливіше те, як ти емоційно себе відчуваєш. Тернополяни переконані молодість – це стан душі, який не залежить від віку.

Запитали ми у перехожих, які три речі потрібно обов’язково зробити в час своєї молодості?

Львів’янка Валерія Пітеляк вважає, що необхідно пожити в гуртожитку, посадити дерево та народити сина. Тернополянин Юрій Воробій каже, що треба здобути освіту та завести сім’ю. Вікторія Федорчук запевняє в необхідності побувати на фестивалі всю ніч та відвідати атракціони. Віталій Антонов каже, що треба вивчити англійську та подякувати батькам за життя.

Питала в перехожих наша знімальна група і порад для молоді – як варто провести ці роки, щоб не шкодувати про втрачені можливості. До прикладу, тернополянка Марія Заблоцька переконана – варто жити в своє задоволення: і вчитись, і відпочивати, і намагатись приносити користь іншим. Федір Полянський каже, що треба подоружуват, отримувати радість від життя, та все ж не забувати про навчання.

У Тернополі ж, як зазначили в міському управлінні сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей, святкувати Міжнародний день молоді будуть протягом тижня в онлайн форматі. Начальниця Управління Христина Білінська зауважила, що на формат впливає карантин. Все ж, на завершення, в п’ятницю, проведуть обговорення на катері та квест між знаками Молодіжної столиці, які розташовані на в’їздах у наше місто.

Отож, приєднуйтесь до активностей, висловлюйте свої ідеї, адже молодь змінює світ та впливає на майбутнє нашої країни.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,