26.04.2024

«Я і мої кози»: блогерка із Кременеччини розповіла, за що любить своїх кіз і яке воно – українське село

Ваша реклама

Майже 18 тисяч підписників – саме стільки зараз має на своєму YouTube-каналі про кіз жителька с. Старий Олексинець, на Кременеччині, Любов Кобилянська.

Нашій знімальній групі жінка розповіла, що її кози, не лише гарні, а й розумні та легко піддаються дресируванню. Оскільки люди почали цікавитись її тваринами та питати порад, то діти запропонували знімати відео та викладати його для глядачів.

І от влог про кіз набрав популярності. Пані Люба каже, завдяки своїм козам має масло, сметану, але основне – робить тверді сири.

Каже, через інтернет багато людей замовляють домашню продукцію, щоправда, із села не зручно організувати доставку. Також чимало людей мають бажання приїхати і подивитися на справжнє українське село і тут теж на заваді часто стан дороги.

У селі жити не легко, додає жінка. Особливо для молоді, адже роботи тут зовсім немає. Та сама не сумує і свої відео теж наповнює позитивом. Додає, секрет успішного блогера – вірити в себе і мати підтримку рідних. Зізнається, звісно, було нелегко відважитися зняти перше відео і залити в Інтернет. Та потім, коли почалися перегляди і коментарі – стало цікаво і це затягує, каже Любов.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,