27.04.2024

Випускний у Збаразькому замку: курсанти військового коледжу урочисто відсвяткували випуск

Ваша реклама

Слова подяки та щирих побажання лунали у Збаражі. Там 74 випускники військового коледжу розпочали новий етап свого життя.

Випускниця ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою підготовкою” (м. ЗБАРАЖ) Вікторія Сотнікова не може стримати сліз, адже навчальний заклад для неї став рідним місцем. Тут вона і раділа, і сумувала, і звичайно ж – знайшла справжніх друзів.

Дівчина розповіла нашій знімальній групі, що з майбутнім фахом вже визначилась. Планує продовжувати службу у 44 Тернопільській артилерійській бригаді. Адже без форми, регулярних тренувань та військового духу вже не уявляє свого життя.

Із вищим навчальним закладом визначився й ще один випускник – Віталій Лопацький. Хлопець вступатиме на юридичний факультет ТНЕУ, планує стати або військовим або оперативником.

Завітали на свято військових представниці громадської організації “Асоціація жінок України “Дія””. Жінки подякували за вибір курсантам, адже бути військовим – це не лише гордість, але й велика відповідальність.

Голова Тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»‎” Ольга Шахін зауважила, що серед випскниць закладу, є й ті, які були героїнями соціального проекту “Небайдужі”.

“Ці діти – це майбутнє України.” Ця фраза на заході лунала неодноразово. Усі присутні переконані, завдяки отриманим знанням та навичкам, випускники змінять нашу державу на краще.

Голова Збаразької районної державної адміністрації Любомир Балук переконаний – випускники коледжу достойні громадяни своєї країни.

З особливим трепетом спостерігав за вже дорослими людьми керівник закладу Вадим Ластовицький. Він зізнається, ці діти – це гордість, адже вони – перші випускники за час його керівництва. До того ж, вони одні із перших, хто вчився за стандартами країн НАТО.

До слова, в коледжі вже готуються до нового навчального року. І з 1-го вересня лави курсантів поповнить щонайменше 150 студентів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,