26.04.2024

Вибори-2020: як проходить виборчий процес у Білецькій ОТГ

Ваша реклама

У селі Великий Глибочок, що у Білецькій ОТГ, на виборчій дільниці – черги. Дільниця велика,  тут у списках – понад 1 700 виборців.

Усіх одразу не впускають, дотримуються вимог карантину, міряють температуру. Облаштували і окрему кабінку для тих, у кого застуда чи висока температура.

Голова виборчої дільниці у с. Великий Глибочок (Білецька ОТГ) Ірина Ясіновська зазначила, що процес голосування проходить спокійно, з дотриманням вимог карантину.

На цій виборчій дільниці людей багато. Станом на 14.30 явка у Великому Глибочку – понад 25 %. Але, якщо зважати на активність, то станом на 13-ту годину у Білецькій громаді загалом проголосували 18 % виборців.

Люди, яких наша знімальна группа зустріла на дільниці, кажуть, мають гарний настрій і багато очікувань. На вибори прийшли, аби щось позитивно змінилося у їхньому селі.

Поки у дільницях триває виборчий процесс, у Білецькій селищній територіальній виборчій комісії працюють, чергуючи і, так би мовити, на телефоні. Збирають дані, зокрема, щодо явки виборців, а основна робота, каже голова Білецької сільської ТВК Тетяна Гушпет, розпочнеться з 20-ї години.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,