26.04.2024

Вона сказала “Так”: військовий освідчився коханій на полігоні

Ваша реклама

Військовий, перед поїздкою в зону ООС, освідчився в коханні. Вона сказала: «ТАК». Вікторія – родом з Волині, Роман – з Київської області, а доля звела їх разом у Тернопільській військовій частині, де зараз проходять службу.

Роман зізнається – закохався у дівчину з першого погляду, але не говорив про це відразу, щоб не порушувати субординацію. Два роки тому він все-таки наважився сказати дівчині  про свої почуття. І, як виявилось, це було взаємно і вони почали зустрічатися.

Зробити пропозицію на полігоні було нелегко, але можливо. Закоханий хлопець розробив сценарій,  подарував квіти, став на коліно, зізнався в почуттях і подарував каблучку. Дівчина почала плакати від щастя, емоції переповнювали не лише її, а у усіх, хто став свідками цієї події. Вікторія запевнила – над ствердною відповіддю навіть не задумалась, адже справді кохає Романа.

Командир військової частини Сергій Баранов зауважив, сімейні пари в бригаді формуються не вперше, чому всі тут щиро раді, адже це означає, що попри війну – життя триває.

З датою весілля молодята ще не визначились, але, можливо, відбудеться урочиста подія наприкінці літа.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,