26.04.2024

Волонтерів Тернопільщини відзначили на обласному рівні

Креатор буд

Відзначили тих, хто не шкодуючи власних сил та ресурсів допомагають іншим. Напередодні Дня волонтерів у Тернопільській ОДА нагородили найактивніших.

Волонтер Володимир Голоднюк каже, що волонтери – це маленька ланка між меценатами і тими людьми, яким потрібна допомога. І зауважує, що сьогодні тут для того, аби відчути гордість за людей, які допомагають іншим.

Відзнаку сьогодні, зокрема, отримав Віктор Наконечний. Хлопцю всього 13 років, та попри юний вік він вже створює захисні щитки для медиків на 3-D принтері. Каже, процес створення для нього був приємним і нескладним.

Відзнаку також отримав пан Андрій з Монастирищини. Від початку епідемії коронавірусу він разом з іншими небайдужими жителями свого району активно допомагає медикам, адже саме Монастириський район першим в нашій області потрапив під хвилю захворюваності. Чоловік каже, така відзнака на обласному рівні є заслугою роботи великої команди, тому, каже, зробить опитування, щоб віддати нагороду тому, кого виберуть люди.

І саме підтримка людей  – головна мотивація для кожного з волонтерів, аби не опускати руки і наполегливо працювати далі. А такі нагороди – гарний стимул до подальшої плідної праці.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш привітав волонтерів зі святом та зазначив, що іноді будь-яка нагорода настільки важлива, як вчасно сказане добре слово.

Нагороджували волонтерів сьогодні і у Тернопільській обласній раді. Напередодні Дня збройних сил України особливу подяку голова облради Михайло Головко висловив тим волонтерам, які впродовж понад 6-ти років активно допомагають нашим військовим на Сході.

Свою нагороду отримала тернопільська благодійниця та авторка багатьох соціальних проєктів Ольга Шахін. Лише за цей рік вона разом зі своєю командою доєдналася до десятків різних акцій та ініціатив і допомогла чималій кількості сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Голова Тернопільського осередку Всеукраїнської ГО “Асоціація жінок України «Дія»” зауважила, що нагороди учасницям асоціації – це нагороди для всієї команди та, в свою чергу, Ольга Шахін подякувала колегам.

Також сьогодні свої нагороди отримали медики, військові та громадські активісти з різних куточків нашої області.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,