29.03.2024

Відверті життєві історії ТОП-особистостей Тернопільщини презентували видавці глянцю CITY LIFE

Креатор буд

Тарас Строцень став обличчям цього випуску. Коли йому запропонували, погодився одразу. Це новий досвід і можливість показати себе. 

Весело та цікаво журнал City Life відсвяткував презентацію уже 31 випуску. Як зазначають співвласниці, у Тернополі багато успішних людей, тому обрали темою номеру “Топ особистості Тернопілля”.

“Ми взяли інтерв’ю в головного лікаря Василя Бліхаря, у провідного політика Тарас Юрик, в благодійників, таких, як Оля Шахін. Тому тут зібрані самі ТОП особистості, які роблять щось для нашого міста”, – каже співвласниця журналу City Life Тетяна Шершун.

Щодо обличчя з обкладинки, Мар’яна Балабан розповідає, шукали молоду та успішну людину. Оскільки презентація відбулась невдовзі після Дня юриста, то й на обкладинці відомий представник цієї професії.

“Провідний адвокат, в нього досить молодий вік, але він вже встиг побувати на двох посадах прокурора. Тобто людина, яка знається в юриспруденції, потім стала адвокатом. І ми вирішили, що саме Тарас зобов’язаний бути на обкладинці топ-особистостей”, – додає співвласниця журналу City Life Мар’яна Балабан.

Тарас Строцень став обличчям цього випуску. Коли йому запропонували, погодився одразу. Це новий досвід і можливість показати себе.

“Десять років свого життя я віддав державній службі і після того, з тим всім досвідом я зміг активно здійснювати адвокатську діяльність. Саме цей досвід і знання, я вважаю, що і є сходинкою мого успіху”, – каже адвокат, обличчя обкладинки 31-го номеру City Life Тарас Строцень.

У цьому номері – 16 інтерв’ю  відомих і успішних тернополян. Вони розповіли свої історії успіху, поділились формулами, як досягнути висот у кар’єрі.

“Бажання працювати, вчитись, вдосконалюватись. Я працюю лікарем і це одна з таких самих благородних спеціальностей. Тому, що ми допомагаємо людям, лікуємо людей. Тому я думаю, для того, щоби стати хорошим лікарем треба багато працювати, вчитись наполегливо”, – каже завідувачка відділення ультразвукової діагностики Тернопільської університетської лікарні Людмила Балабан.

Кожен випуск City Life унікальний та містить ексклюзивну інформацію. Особливими є і його презентації, які збирають усіх відомих та успішних людей міста.

“Це дуже хороший журнал,в них є дуже багато цікавої інформації. Користуючись моментом хочу привітати їх з випуском нового 31 випуску. І подякувати, що запросили і саме мій магазин сантехніки “Комфорт” став партнером журналу”, – каже власник салону сантехніки “Комфорт” Віталій Корнафель.

Створювали святкову атмосферу незмінні ведучі презентацій Сергій Фаля і Юрій Мікоф. Для них City Life уже як рідний, вони завжди підтримують та втілюють в життя цікаві варіанти проведення презентацій. Так яскраво City Life відсвяткував черговий випуск. Попереду у глянця ще багато нових незабутніх номерів з не менш цікавими особистостями.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,