19.04.2024

Другий номер журналу “Жінки у бізнесі” презентували у Тернополі

Ваша реклама

Здали у друк 23 лютого. У Харкові. А вийшов тільки зараз, через 9 місяців після повномасштабного вторгнення. Мова про журнал “Жінки в бізнесі”, урочиста репрезентація якого відбулась у Тернополі.

Успішні підприємниці зібрались разом і ще з однієї нагоди – відзначити три роки з часу створення регіонального представництва в Тернопільській області Всеукраїнської Платформи “Жінки В Бізнесі”.

“Саме наша організація всеукраїнська платформа з ООН та організацією “Право на захист” здійснювали реєстрацію тимчасово переміщених громадян для подальших виплат. Це була дуже велика робота але ми з нею впорались”, — відзначила керівниця регіонального представництва в Тернопільській області Всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” Ольга Навроцька.

Саме тому у другому номері журналу вирішили показати і розказати про жінок, які весь цей час не лише розвивали бізнес і створювати робочі місця, а активно волонтерили. Це близько 70 амбасадорок організації у Тернопільській області. Одна із них – Христина Возняк, вона на обкладинці глянцю.

“Для нас цей рік був складний, бо сталася війна, але ми тримаємось, ми працюємо, багато наших людей поїхали на фронт воювати. Ми працюємо, забезпечуємо людей роботою, сплачуємо податки, робимо все, щоб економіка нашої країни процвітала”, — розповіла амбасадорка регіонального представництва в Тернопільській області Всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” Христина Возняк.

Другий номер журналу наповнений і новими рубриками. Зокрема, про духовність розказує владика Нестор. Започатковано марафон родин, де розказують, якою ж має бути жінка-підприємниця. Окрім того, на сторінках глянцю можна прочитати про співпрацю із освітньої програмою “Психологія бізнесу і управління”.

Вихід другого номеру журналу “Жінки в бізнесі” припав на святкову дату. Регіональне представництво всеукраїнської платформи у Тернопільській області відзначає 3 рік з часу створення. З цієї нагоди привітала амбасадорок і керівниця всеукраїнської платформи “Жінки в бізнесі” Надія Лисецька.

Без благодійності не обійшовся і вечір репрезентації. Провели аукціон, де, серед іншого, продали картини, аби зібрати кошти для наших захисниць. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,