28.04.2024

Новини компаній

“Гордість Тернопілля” у розпалі: 5 грудня стартує голосування за переможців телепремії

Ваша реклама

“Гордість Тернопілля” у розпалі. 5 грудня стартує другий етап голосування за переможців телепремії. Люди можуть відправляти смс за номінантів до 20 грудня. Більше про особливості цього етапу та підрахунок голосів — дізнавайтесь.

Головна подія року — телепремія “Гордість Тернопілля” у розпалі. Останні декілька тижнів про номінантів говорять в усіх куточках Тернопільщини, адже саме “Гордість Тернопілля” об’єднала десятки тисяч краян. Саме ви, жителі Тернопілля, подавали імена учасників, а згодом своїми голосами обрали трійку фіналістів. І вже тепер у вас є час до 20 грудня, щоб проголосувати за тих номінантів, яких вважаєте достойними перемоги цього року.

“5 грудня розпочинається другий етап голосування. Переможців у кожній із 17 номінацій буде визначено шляхом підрахунку смс-повідомлень, які отримали номінанти у першому і другому етапах”, — сказала директорка телеканалів “Тернопіль1” та ІНТБ Олена Науменко.

Традиційно, телепремія з кожним роком гуртує все більше і більше людей. Про це свідчить і кількість смс-повідомлень, які надсилають за номінантів.

“Завжди момент голосування особливо хвилюючий як для учасників, так і для тих, хто віддає свій голос, і, звісно, для нас, як для організаторів телепреміїї. Ми тішимось, що цього року лише за першу добу першого етапу голосування було віддано понад 4 тисячі голосів за наших номінантів. Це ще раз говорить про те, що це вибір народу, ми пишаємося за тих, кого бачимо серед номінантів, тішимося кожному їхньому навіть маленькому здобутку. Адже сьогодні діяти навіть маленькими кроками вкрай важливо”, — заявив креативний продюсер телеканалів “Тернопіль1” та ІНТБ Артур Шалак.

Загалом у першому етапі голосування глядачі надіслали понад 30 тисяч смс-повідомлень.

“Хочу зауважити, що жодні смс-повідомлення не “згорають”. Вони всі плюсуються, підраховуються. Єдине, із чим я би хотіла звернутися до глядачів: перед тим, як відправляти смс, дуже уважно перевірте правильність написання універсального коду кожного з номінантів. Тому що вже траплялилася випадки, коли через неуважність голоси не були зараховані”, — підкреслила Олена Науменко.

Результати другого етапу залишаються конфіденційними аж до урочистої церемонії нагородження переможців, яка відбудеться 21 грудня. Отож, не зволікайте і подаруйте можливість одержати перемогу тому, хто дійсно цього заслуговує. Кошти за смс-повідомлення будуть спрямовані на підтримку Збройних сил України. Усі деталі про телепремію на офіційному сайті – gordist.tv.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , ,