28.04.2024

“Гордість Тернопілля”. За кадром: у новорічну ніч на ІНТБ і Тернопіль1 покажуть повну версію телепремії

Креатор буд

“Гордість Тернопілля” знову буде на ваших екранах. У новорічну ніч глядачі телеканалів ІНТБ і “Тернопіль1” матимуть унікальну можливість побувати за лаштунками найграндіознішої події року, побачити емоції запрошених гостей. Та найцікавіше — першими почути враження переможців.

Ці 4 години варті уваги глядачів. Адже наше відео — це про 50 тисяч смс, рекордну кількість номінантів і тисячі глядачів. А все завдяки вам, бо ж останні кілька місяців саме ви віддавали свої голоси за тих, хто цього найбільше заслужив. І уже 21 грудня 17 відзнак знайшли своїх володарів.

Сьогодні більше про те, що чекає на вас у повній версії телепремії. Ми трохи привідкриємо завісу із фотозони, пресволів, холу театру. Наші журналісти зібрали для вас націкавіше, поспілкувавшись із переможцями телепремії, а також зірками українського шоу-бізнесу — Тіною Кароль, Колою та “Дикобразами”.

Команда також покаже вам справжні, перші емоції цьогорічних власників телепремії та їхніх близьких. Це незабутньо та щиро. Отож — дивіться.



Джерело | Т1 Новини