28.04.2024

Блогерка, студентка та учасниця конкурсу краси: про закулісся “Міс Галицька Краса” та цікавинки з особистого розповіла Аліна Грошко

Ваша реклама

Блогерство, конкурси краси та студентство. Як усе це поєднати нам розповіла тернополянка Аліна Грошко. Дівчина навчається на юридичному факультеті Західноукраїнського національного університету, веде tik-tok-сторінку з 65 тисячами підписників, а цього року щей вирішила взяти участь в конкурсі краси. Тож про прагнення та досягнення – читайте.

— Аліно, почну питати з актуального – ви стали учасницею конкурсу «Міс Галицька Краса». Чому вирішили брати участь в цьому конкурсі?

— В першу чергу для особистого розвитку, щоб набратись корисного досвіду, попробувати щось зовсім нове для себе, а також познайомитись з крутими дівчатами. І скажу чесно, зважаючи на те, що я зараз навчаюсь та працюю, це було не легко, адже підготовка займала майже весь вільний час.

— Про яку саме підготовку йдеться і які етапи допомогли вам розвинути впевненість у собі?

— Ми вчились дефілювати, слідкували за поставою, готувались до фотосесій… Загалом усе це зайняло майже 3 місяці. Думаю, що найбільше мені допомогли заняття з танців та професійні фотосесії. Там я змогла спробувати себе в нових образах, можна сказати, що навіть подивилась на себе з іншого ракурсу. Саме на цих заняттях я відчувала особливу впевненість в собі та своїх можливостях.

— Останнім основним етапом підготовки був вибір сукні для фінального виходу. Як ви визначили свій стиль та підійшли до вибору вечірнього вбрання для участі в конкурсі «Міс Галицька Краса»?

— Насправді, в звичайному житті, в мене трішки інший стиль одягу, тому якби була можливість я б обрала іншу вечірню сукню, яка б підходила під мій зріст, тому, що я не дуже висока. Але, на жаль, вибір був досить обмежений, тому я старалась зробити максимально все, щоб подобатись собі в тій сукні, в якій я була. І мені це вдалось!

— Розкажіть як ви взаємодіяли з іншими учасницями конкурсу і чи виникала конкуренція?

— Існують стереотипи, що на конкурсах краси усі учасниці – це закляті вороги. Хочу розвіяти ці міфи. З іншими учасницями конкурсу я в хороших відносинах, ми дуже здружились під час підготовки. Скажу, що всі дівчата дуже добрі та щирі, тому і конкуренція в нас не проявлялась, а якщо десь і була, то тільки адекватна конкуренція, адже усі старались показати себе якнайкраще. Звичайно кожна з нас хотіла б отримати перше місце і кожна на нього заслуговувала.

— Ви продовжуєте спілкуватись з учасницями після завершення конкурсу?

— Так, звичайно. Я зараз дуже добре спілкуюся з дівчатами, які навчаються зі мною на одному факультеті, ми часто списуємось у соціальних мережах і бачимось в університеті. З іншими учасницями теж підтримую спілкування, адже за період підготовки ми стали досить близькими.

— Чи виникали непередбачувані ситуації під час конкурсу і як ви їх вирішували?

— У мене особисто була одна дуже непередбачувана ситуація: за хвилину до нашого виходу на дефіле в українському етнічному одязі я розумію, що не можу зробити повноцінний широкий крок, через це я почала дуже панікувати, адже так не можна було виходити на сцену. Я не знала що робити, але на допомогу прийшли дівчата – ми зрозуміли, що проблема була в надто туго затягнутій спідниці, тому разом ми послабили її. І це був один з найкращих моїх виходів на сцену!

— Аліно, а який момент конкурсу вам найбільше запам’ятався і чому?

— Напевне найбільше запам’ятався момент перед першим виходом на дефіле. Ми всі тоді дуже переживали, бо для більшості це було вперше. Велика публіка, думки про те, щоб не забути чогось, ця така легка нервозність у всіх. Але разом з тим і неймовірні відчуття вже на самій сцені. Це насправді незабутні моменти!

— Що ви відчували під час фіналу, хвилювалися?

— Так, звичайно хвилювалась, проте не давала своїм хвилюванням взяти верх. Дуже підтримувала публіка, а оплески заспокоювали мене і я розуміла, що роблю все правильно і красиво. Також один з запрошених на конкурс артистів – співак “BARYK” та його команда підтримували та заспокоювали мене до виходу (за сценою). Я дуже вдячна їм за це! Завдяки їхній підтримці я відчувала себе впевненіше.

— Ви були знайомі з цим артистом до конкурсу?

— Так, я працюю в його команді від початку серпня. На своїй сторінці в інстаграм Андрій (BARYK) виставив оголошення про кастинг, для набору в команду, я вирішила попробувати і пройшла кастинг, після чого, стала частиною команди.

— Яку саме роботу ви виконуєте?

— Мою робота полягає в популяризації та просуванні нових пісень артиста і створенні контенту для його соціальних мереж, наприклад монтаж відео. Думаю це дуже корисний досвід для мене. Також нові знайомства і, в загальному, це справді цікаво. Я люблю пробувати щось нове.

— Чи плануєте ви і надалі співпрацювати з ним? Чи хотіли б спробувати співпрацювати з іншими українськими виконавцями?

— Так, я планую і далі працювати в команді виконавця “BARYK”. Адже мені подобається працювати з ним. У нас чудова команда, всі дуже приємні та доброзичливі. Також легко працювати з самим Андрієм, він завжди відкритий та ввічливий. В майбутньому, якщо буде можливість, я б хотіла спробувати працювати і з іншими артистами.

— Я слідкую за вами в соціальних мережах і помітила, що ви висвітлювали там участь у конкурсі, а також мені відомо, що ви активно ведете сторінку в tiktok, де зібрали вже досить велику аудиторію.

—Не пам’ятаю наскільки давно я почала знімати tiktok, але це вже четверта по рахунку сторінка в мене (попередні три постійно блокували з невідомих причин). Та я не здавалась і створювала нові і як результат – зараз в мене досить велика аудиторія.

— Як ви обираєте теми своїх відео, щоб залишатися цікавою для підписників?

— Перш за все, я знімаю те, що подобається мені і дуже радію, що моїй аудиторії це теж подобається. Також я слідкую за трендами, які набирають багато переглядів і часто надихаюся та беру ідеї звідти.

— Чи приносить заробіток ваша діяльність у соціальних мережах, зокрема у tiktok, чи це лише хобі?

— Так, це непоганий заробіток. Я вважаю це круто, адже можна заробляти таким способом в будь якому віці. Ну, і звичайно, це саморозвиток.

—Аліно, бажаємо успіхів у поєднанні кількох справ одночасно. І надалі гідно представляти нашу Тернопільщину і на конкурсах, і в інтернеті.

Спілкувалася Аліна ОСАДЦЯ.



Джерело | Т1 Новини