20.05.2024

Вакарчук написав заяву про складання повноважень нардепа

Креатор буд

Лідер фракції “Голос” Святослав Вакарчук заявив, що написав заяву на складання своїх повноважень як народного депутата України, адже частково виконав місію заради якої йшов до парламенту. Про це він заявив журналістам на брифінгу, передає УНН.

“Хочу сказати — сьогодні зареєстрував заяву про складання повноважень мною нардепа, вона зареєстрована і найближчим часом отримає свій розгляд. Хочу наголосити, що це рішення ніяким чином не означає, що я припиняю свою політичну діяльність у партії “Голос”, — сказав Вакарчук.

За словами нардепа, його команда здійснила велику роботу за останні три місяці — щоб фракція перестала асоціюватися з Вакарчуком. “Я вважаю, що великою мірою наша задача здійснилася, фракція “Голос“ хоч і не велика, але дуже впливова в парламенті… Тому частково моє завдання виконане”, — додав Вакарчук.

“Хочу, завершуючи цей етап своєї місії, наступний мій етап, щоб молоді люди, хто сьогодні підростає, ставали справжніми лідерами майбутнього. Тому в моїх планах великий освітній проект, про який я розповім пізніше…”, – додав він.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,