25.04.2024

У ВР розглянуть постанову про штрафування нардепів без масок – Разумков

Ваша реклама

У Верховній Раді України на пленарному засіданні 3 листопада розглянуть проект постанови про штрафування народних депутатів без масок у сесійній залі. Про це повідомив на погоджувальній раді голова ВРУ Дмитро Разумков, передає УНН.

“Я би хотів зараз запропонувати, що стосується з приводу масок у залі ВРУ: якщо автори проекту постанови, яку внесли нардепи Крулько і Тимошенко не проти, то ми можемо завтра правкою внести у цю постанову на комітеті – носіння масок у ВР і штраф. Стільки, скільки для звичайних людей – 17 тис. грн”, – сказав голова комітету з питань здоров’я нації Михайло Радуцький.

Разумков підтримав пропозицію, але розглядати це питання будуть не 20 жовтня, а 3 листопада.

“Я точно не заперечую, ми розуміємо, що це внутрішнє рішення ВРУ. Якщо всі з цим погоджуються, якщо буде рішення 226 голосів – я не заперечую щодо зміни додати цей пункт у постанову. Чи ми можемо прийняти проект постанови на наступному пленарному засіданні 3 листопада і його розглянути окремо? Я думаю, так буде краще”, – сказав Разумков.

Станом на сьогодні, у Верховній Раді України на COVID-19 хворіють або перехворіли 60 народних депутатів. Про це на погоджувальній раді заявив голова ВРУ Дмитро Разумков, передає УНН.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , , , ,