29.03.2024

У Тернополі презентували новий випуск модного глянцю “JUST ONE”

Ваша реклама

Цього разу вечірка мала назву «Healthy Party», а створити особливу атмосферу свята прийшли партнери журналу

Усі в спортивному і пропагують здоровий спосіб життя. Саме так презентували новий номер тернопільського глянцю «Just One».

Локація теж незвична. Замість ресторану чи нічного клубу – автомобільний салон «Renault».

– Наші презентації нових випусків мають бути неймовірними, крутими, креативними. Я є молодою особою і мені хочеться вносити родзинку в наше місто Тернопіль. Мені хочеться, щоб гості запам’ятовували наші вечірки назавжди, саме тому ми робимо їх тематичними, – каже керівник і головний редактор глянцевого журналу “Just one” Діана Гетун.

Цього разу вечірка мала назву «Healthy Party». На обкладинці відомий лікар, отоларинголог Олег Стахів. Розповідає, що це перша його співпраця з відомим у Тернополі глянцем.

– Завдяки методами голодовок мені вдалося скинути 25 кілограмів. Зараз поміняв своє харчування, свій стиль життя кардинально. Коли «Just One» запропонував поділитися цим зі своїм читачами, методами оздоровлення, духовного, тілесного, звичайно я хотів цим поділитися, – розповідає лор, засновник клініки Стахіва “До і після” Олег Стахів.

Створити особливу атмосферу свята прийшли партнери журналу «Just One». А декорував зал незмінний партнер глянцю – квітковий маркет “КвітоЦентр”, солодощами пригощали кав’ярня-кондитерська “Колєжанка”, мережа магазинів ” Сирне Королівство”, “Медово-горіхова скринька” та коктельний бар “It’s Bar”. Окрім того, незмінними партнерами “Just One” є фабрика меблів “Frankoff”, магазин взуття “Demark” та магазин прикрас “Minimalizm. jewerly”.

– Ми не вперше виступаємо партнерами «Just One» і одна з них сьогодні в тому, що усіх гостей ми запрошуємо до себе на after party, – каже партнери заходу, власник нічного клубу “Ріверсайд” Микола Мисенко.

– В нас здорове харчування теж присутнє в нашому меню, тому ми сьогодні пригощаємо гостей тільки здоровим, смузі, галетне печиво, цукати, – додає власниця кав’ярні – кондитерської “Колєжанка” Наталія Моргун.

Присутні могли насолодитися модними показами відомих брендів. Розкішні образи моделей створювали візажисти Анна Микичук, Катерина Ісопенко та Тетяна Скасків, а святкові зачіски – Діана Паліневич та Соломія Кучма. Дехто з моделей дефілюють вперше.

– Займаюся моделінгом вже два роки, але сьогодні у мене дебют у ролі моделі. Адже завжди я приймала участь у фотосесіях. Проте цього разу вирішила побути на дефіле, – ділиться враженнями модель Юлія Греля.

А представниці прекрасної статі могли виграти подарунок від медичної лабораторії «Панакея». А також презентували себе медичні заклади “Клініка професора Стефана Хміля” та дитяча клінака “Малеча”.

– Цього разу ми в рамках проекту даруємо подарунковий сертифікат на комплексне обстеження жінки на суму 1500 гривень, – каже лікар акушер-гінеколог медичної лабораторії “Панакея” Лілія Левенець.

Владислав Діловий влаштував на своїй інстаграм-сторінці змагання з трансформації свого тіла. Узяти участь можуть усі бажаючі, навіть ті, хто взагалі не тренувався.

– Це для того, щоб у людей була мотивація довести цю справу до кінця, – додає сертифікований персональний тренер спортивного клубу “Колізей” Владислав Діловий.

Після завершення презентації глянцю «Just One» гостей чекала запальна вечірка.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,