19.04.2024

У День захисника України – склали присягу: на Тернопільщині військовий коледж поповнився студентами

Креатор буд

Присягнули на вірність українському народові. 120 курсантів, хлопців та дівчат, першого курсу Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою сьогодні поповнили ряди студентів навчального закладу.

Керівник ДНЗ “Тернопільський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою” (м. Збараж) Вадим Ластовицький зауважує, що ту курсанти отримають військову підготовку, а після закінчення коледжу 90% з них ідуть далі вчитися у виші або заклади силових структур, правоохоронна діяльність, державна служба надзвичайних ситуацій.))

Привітати молодих людей приїхали громадські активістки. Серед них учасниці тернопільського осередку ГО “Асоціація жінок України «Дія»”. Керівниця Ольга Шахін побажала щасливої долі та подякувала від імені організації нашим захисникам за мирне небо над головою.

Від сьогодні стіни навчального закладу прикрашатиме картина-рекордсмен. Її намалювали на набережній Тернопільського ставу, а сьогодні вручили як подарунок.

Голова ГО “Захист” Мар’яна Головко розповіла, що картину намалювали 250 осіб. Вклали своє серце та душу, а на зворотній стороні написали побажання для захисників.

Музичний подарунок лунав від української співачки Василини Зозулі. Вона зазначила, що для неї такі виступи – честь.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,