26.04.2024

У день музики тернопільські студенти презентували кавер на пісню Мішель Андраде

Креатор буд

Кавер на відому пісню та власний кліп. До дня професійного свята, ті хто лише здобуває чи вже здобув музичну освіту, підготували для своїх колег сюрприз – написали власний текст і ці слова поставили на музику Мішель Андраде.

Автори зізнаються, ідея прийшла спонтанно, а реалізували її на одному подиху, адже робили те, що люблять.

Одна із авторів тексту пісні “Формула музиканта” Дарія Познанська каже, що пісня про те, що аби досягати успіхів – потрібно докладати зусиль.

До зйомок кліпу залучили 17 людей, а зробити все вдалось за кілька днів. Музиканти кажуть, не очікували, що результат вийде настільки класним.

Герой кліпу на пісню “Формула музиканта” Віталій Нємий зізнається – йому і процес, і результат сподобалися.

Окрім музичного каверу та кліпу, музиканти підготували марафон привітань. Запевняють, карантин – це інший формат, який відкриває нові таланти. Кажуть, музикант – це і актор, і художник.

Одна із авторок тексту пісні “Формула музиканта” Уляна Шерстій зазначає, що свята музики завжди чекають з нетерпінням. Цього року, через карантин, захід організували у форматі онлайн.

Колектив каналу Тернопіль 1 вітає всю музичну еліту міста. Бажаємо, аби кожного дня у ваших серцях лунала музика! І лише – позитивна!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,