19.04.2024

У Чорткові сьогодні перший день роботи ринку

Ваша реклама

Температурний скринінг,  обов’язковий масковий режим і обмежена кількість людей біля однієї торгової точки у Чорткові відкрили ринок. Там можна придбати  м’ясо, овочі та  фрукти.

Задля безпеки покупців та персоналу при вході і на всій території ринку встановили ємності з дезінфікуючими засобами. Окрім того, там діє низка  обов’язкових правил.  Зокрема, масковий режим для покупців. Продавці також повинні мати необхідні засоби захисту. Попри це, наразі на ринку Чорткова відриті далеко не всі ятки.  У міській владі пояснюють,  поки не всі підприємці готові повноцінно розпочати свою роботу.

Напередодні відкриття представники відповідних служб та місцевої  влади ретельно перевіряли готовність ринку до початку роботи. У Головному управлінні Держпродспоживслужби запевнили,  підприємці тут працюють з дотриманням всіх  санітарних  норм і правил карантину.

Фахівці кажуть,  однією з  головних  умов відкриття є  відсутність стихійної  торгівлі – продаж продуктів має здійснюватися лише у визначених для цього  місцях. Перевіряти дотримання вимог будуть інспектори Держпродспоживлужби Тому під час роботи ринку тут працюватимуть інспектори Держпродспоживслужби. Керівництво ринку запевнило,  зі своєї  сторони намагалися зробити максимально комфортні умови для роботи  в такий непростий час.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,