24.04.2024

Тренди та ціни: як встигнути продумати образ на випускний за 2 тижні

Ваша реклама

1-го серпня у Тернополі запланували випускний. За умови, що епідситуація таки дозволить – свято все ж проведуть. Дехто із колишніх одинадцятикласників лише починає готуватися, адже не будучи впевненими, що урочистості відбудуться – нічого не планували.

Як, до прикладу, героїня нашого сюжету – Мар’яна Задорожна. Випускниця Тернопільського НВК “Загальноосвітня школа I-III ступенів – економічний ліцей №9 ім. Іванни Блажкевич” підбирає сукню з мамою. Каже, хотіла коротке випускне плаття, але готова приміряти й інші варіанти. Головне, зауважує, аби пасувало. А оскільки вибір чималий, то і вибрати не так просто.

Відразу після примірки перших суконь Мар’яна ділиться враженнями. Каже, хоч часу залишилось мало, та хоче підібрати ідеальну сукню та аксесуари. Тож продумує кожну деталь образу. Неабияке значення, акцентує, мають і зачіска та макіяж.

Випускна сукня у салонах коштує в середньому від 5-ти до 15-ти тисяч гривень. Кажуть, ціна за індивідуальне пошиття залежить від тканини, довжини та додаткових елементів.

Мама випускниці, пані Оксана, зізнається, такі ціни вважає невиправданими. Адже йдеться про чималі кошти, які будуть витрачені лише на один день.

Консультанти в салонах розповідають, що у 2020 році трендовими залишаються пастельні відтінки суконь. Кажуть, що клієнтки зазвичай обирають лаконічні, ніжні плаття. Часто купують сукні довжини міді у стилі бохо, тілесними вставками збоку та відкритою спиною.

Крім того нові колекції з’явилися ще після Нового року. Але тоді випускниці не надто цікавились новинками, бо проведення свята було під питанням. Що ж до салонів краси, то тут робота теж несподівано з’явилась в останні тижні. Зараз, кажуть у салонах краси, вільних місць на випускний майже не залишилось, а візажисти і перукарі у цей період змушені працювати довше. Та як зробити випускний образ неординарним і стильним – точно знають. Візажистка Людмила зауважує, що найголовніше – природність.

Ціни на макіяж у Тернополі –  в межах 400-500 гривень. Щодо зачіски, то доведеться заплатити приблизно пів сотні, залежно від довжини волосся. В одному із салонів пояснюють, навіть продумали  спеціальну пропозицію для випускниць. За 1900 гривень тут нададуть послуги: спа для рук і ніг, корекція брів, манікюр, педикюр, зроблять зачіску і макіяж. Все для того, аби зробити для дівчини незабутній та цілісний образ.

Підрахувати суму, яку в середньому витрачають випускниці – важко. Все залежить від ваших побажань, якості тканин чи аксесуарів та від салону, послугами якого ви захочете користуватись.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,