27.04.2024

Тернопільські поліцейські влаштували підопічним дітям свято напередодні Дня святого Миколая

Ваша реклама

День Святого Миколая – одне з головних зимових свят, коли діти згадують усі свої добрі та погані вчинки та, в очікуванні дива, намагаються бути якомога чемнішими, адже винагородою для них будуть солодощі та омріяні подарунки.

Вже доброю традицією для поліцейських стало відвідування дитячих притулків, сиротинців, інтернатів з подарунками від Святого Чудотворця. Не забувають про своїх підопічних й тернопільські правоохоронці, які напередодні свята завітали до підшефних.

Діти порадували поліцейських та гостей святковою програмою, яку підготували з допомогою своїх педагогів. Всі присутні мали змогу зануритися в казкову атмосферу свята, яка панувала в навчальному закладі.

Директор обласного комунального дитячого будинку для дітей дошкільного віку Володимир Долинний, зазначив, що працівники поліції ніколи не забувають про своїх підопічних та подякував їм за це.

Слова вдячності висловила гостям в погонах й очільниця Тернопільського навчально-реабілітаційного центру Ірина Король, адже поліцейські відвідують і цей заклад.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,