25.04.2024

Танцювальний батл: у Тернополі змагаються за перемогу у “Стихії танцю”

Ваша реклама

«Стихія танцю» – саме так називається онлайн-конкурс для дітей, які вміють та хочуть танцювати. Створили проєкт під час карантину і змагання вже мають чимало прихильників.

Свобода, незалежність, відчуття щастя та гармонії – всі ці слова про улюблене заняття красунь-сестричок. Герої нашого сюжету Софійка та Соломійка не можуть уявити свого життя без танцю. У період пандемії, коли усі тренування були скасовані, справжнім порятунком для них став танцювальний онлайн-конкурс “Стихія танцю”.

Співорганізатор конкурсу Андрій Підлужний розповів, про умови для учасників – пара має дистанційно зтанцювати максимально синхронно під пісню на вибір гурту «Нічлава». Наголошує, таким чином діти розвиваються не лише у танці, а й освоюють відеомонтаж, вчаться креативності,  ну і звісно – вмінню відчувати свого партнера на відстані.

Учасниці ж від конкурсу в захопленні. Кажуть, що хочуть аби була можливість продовжити такі змагання і після карантину.

“Стихія танцю” об’єднала усіх – батьків та дітей, партнерів та організаторів. Адже підготовка та участь у конкурсі, потребують неабиякої допомоги та підтримки.

Мама Софійки та Соломійки – Оля, каже,  по-особливому радіє можливості дітей брати участь у такому проєкті, тим паче, у час карантину. Зауважує, що “Стихія танцю” – став справді сімейним конкурсом, бо участь у ньому брали усі рідні, але поза кадром.

Організатори додають, що проєкт набирає обертів і все більше дітей хочуть взяти у ньому участь. Відтак конкурс наразі точно триватиме.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,