16.04.2024

“Студміс Тернопільщини – 2019” Ірина Пачашинська поділилася секретами краси

Креатор буд

Секрети краси та привабливості від Ірини Пачашинської. Минулого року дівчина стала переможницею конкурсу «Студміс Тернопільщини». У міжнародний день краси наша знімальна група зустрілася з Іриною, аби дізнатися як їй вдається завжди відчувати себе впевненою і щасливою.

Дівчина каже, саме участь у конкурсах дала їй можливість зрозуміти, що саме внутрішня краса – головне. Ірина розповідає, що учасниці проходили чимало тренінгів, майстер-класів, різних занять для саморозвитку.

Ірина пригадує, впродовж багатьох років вона залишалася за лаштунками різних конкурсів краси як танцівниця. Минулого року ж наважилася спробувати свої сили вже як учасниця і не прогадала. Тепер з впевненістю каже, такі конкурси є гарною нагодою побороти власні страхи та комплекси, а тому рекомендує усім дівчатам за можливості брати у них участь. А ще – обов’язково любити себе.

На конкурсі Ірина дивувала глядачів та суддів танцями. Каже, вперше прийшла у танцювальний клас коли їй було 4 роки. З того часу регулярно працює над собою і впевнена, що саме завдяки танцям їй вдалося побороти чимало страхів.

Історії успішних та впевнених у собі. Вже завтра ми розкажемо вам про ще одну переможницю конкурсу «СтудМіс Тернопільщини» – Олену Войнарович. Дівчину, яка не боїться вчитися новому і досягати своїх цілей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,