25.04.2024

Справу щодо штрафу Зеленському за каву у Хмельницькому передали до Верховного Суду

Креатор буд

Хмельницький міський районний суд призупинив провадження щодо Президента України Володимира Зеленського за порушення карантину та передав справу до Верховного Суду, передає УНН.

Так, місцевий суд звернувся до Верховного Суду із проханням розтлумачити, чи може бути Зеленський притягнутий до адміністративної відповідальності, адже є недоторканною особою згідно з Конституцією.

Нагадаємо, адміністративний протокол, складений стосовно Президента України Володимира Зеленського через порушення карантинних обмежень під час робочої поїздки на Хмельниччину, розглянув 19 червня Хмельницький міський районний суд.

10-го червня на Президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака та головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка склали адмінпротоколи через порушення карантинних обмежень під час робочої поїздки на Хмельниччину.

Як зазначили правоохоронці, поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) на власника кафе та відвідувачів.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,