18.05.2024

Шлюб за добу: чому молодята все частіше обирають цю послугу

Ваша реклама

Шлюб за добу – послуга, яка значно полегшує життя молодятам, адже не потрібно чекати місяць на урочисту церемонію. Як ніколи, ця послуга доречна в умовах карантину, кажуть герої нашого сюжету – Ігор та Марія Данилишини.

Сьогодні молодята стали на весільний рушник та присяглись кохати один одного у щасті та горі. Радіють, що випадкова зустріч у тернопільському парку привела їх у цей «Офіс щастя».

Наречений каже, на свято запросили лише найближчих та замовили ресторан.

У відділі державної реєстрації актів цивільного стану зазначають, послуга і справді популярна, адже дозволяє зекономити багато часу. Одружитись за добу можна у Тернополі, Кременці та Чорткові.

Начальниця відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Тернопільській області Управління державної реєстрації Південно-західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Ірина Масло розповіла, що у Тернополі працюють 2 організатори шлюбу за добу: «Перемога» та «Кінодністер». Для того, щоб скористатись цією послугою, потрібно обрати організатора, звернутися до них та подати заявку. І укласти договір для проведення організації державної реєстрації шлюбу.

Для цього необхідно мати паспорт, і, якщо раніше були у шлюбі, документ про розлучення. Для іноземців – документ, який посвідчує особу, засвідчений та перекладений українською та документ, який підтверджує законність перебування на території України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,