29.03.2024

“Щаслива родина – щаслива Україна”: сім’ї працівників Служби судової охорони Тернопільської області взяли участь в авторському проєкті

Ваша реклама

«Щаслива родина – щаслива Україна» – родини співробітників територіального управління Служби судової охорони Тернопільської області взяли участь у проєкті Служби судової охорони.

Впродовж трьох днів сім’ї об’єдналися в одну велику українську родину, створювали красу та ділились своїми професійними знаннями.

У «Арт-студії ДР» спробували себе у художньому мистецтві. Писали картини на романтичну тематику – лебедину пару, як символ любові та вірності. З кожним відтінком фарб учасники вдихали у картину своє життя, вкладали частинку своїх почуттів.

У майстерні авторської кераміки «Гніздо» випробували себе у гончарстві, створивши першу сімейну реліквію. Авторський посуд кожен виготовляв за власним бажанням та своїм баченням.

Учасниця проекту – талановита маленька художниця з багатодітної сім’ї – Христина Яцків – створила шедевр на камені. Написала постать «Феміди», як символ правосуддя, міцності, розвитку та сили у нелегкій службовій діяльності.

З видами зброї та правилами поведінки з ними співробітники територіального управління Служби судової охорони області познайомили підростаюче покоління. Інструктори показали дітям, як збирати та розбирати автомат Калашникова.

Підвищували рівень вогневої підготовки з використання спеціального засобу Форт – 17 Р та змагались у майстерності й самі співробітники судової охорони.

Організатори заходу кажуть, що ці дні були насичені позитивними емоціями, новими враженнями та дали змогу здобути новий досвід, нові знання.

Сила незалежної України у щасливій українській родині – зазначила начальник служби інформаційно-аналітичної роботи територіального управління Служби судової охорони Оксана Старощук.

Такі проєкти згуртовують родину, вони цікаві і корисні. Час, який сім’я проводить разом під час спільних заходів – це те, що залишається у пам’яті надовго, допомагає зберегти щастя в родині, і якісно виконувати свої службові обов’язки, переконані працівники управління.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,