18.04.2024

Рік невиконаних обіцянок: що у Тернополі кажуть про 365 днів Зеленського після інавгурації

Ваша реклама

Рік невиконаних обіцянок і порожніх розмов. У Тернополі активісти вирішили підсумувати перші 365 днів роботи після інавгурації президента Володимира Зеленського. Кажуть, проаналізувавши всі пункти минулорічної передвиборчої програми нинішнього президента готові зробити перші висновки: обіцянки залишилися на словах, а гучні заяви – у текстах промов.

10 ключових невиконаних пунктів з президентської програми тернополяни символічно випускали в небо разом з тематичними зеленими кульками.

Учасники акції кажуть, за цей рік сповна наслухалися балачок, тепер ж можуть чітко сказати – їхнє терпіння луснуло, адже жодних конкретних дій від нової влади не бачать. Серед іншого, винних в розстрілах на Майдані й до сьогодні не покарано, а десятки патріотів залишаються за ґратами.

“Як ми бачимо, що не тільки він не посадив регіоналів, зрадників і журналістів, які беруть інтерв’ю в сепаратистів, а зараз сидять патріоти. І чомусь на ці питання в нього відповіді не знайшлося. Хотілося б йому нагадати, що ти – президент України, а не малоросії. То, можливо, пора почати виконувати свої обов’язки?”, – так висловився Микола Борисюк – активіст ГО “Справа громад”

Кожна невиконана обіцянка – втрачений час і ще один крок назад. Активісти з Тернополя кажуть, такою акцією хочуть вкотре нагадати владі, що нікому не зійде з рук бездіяльність і марнослів’я.

А поки ж боротьба за справедливість продовжується і тернопільські активісти запевняють, проводитимуть подібні акції доти, поки влада їх не почує і не почне робити конкретні справи.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,