19.04.2024

П’ять золотих медалей привезли борці Української академії єдиноборств з Чемпіонату і Кубка України

Ваша реклама

Із “золотом” повернувся до Тернополя Максим Стацій. У минулі вихідні змагався у Бахмуті, на Донеччині. Там проводили Кубок України із кікбоксингу. Так, у півфінальній сутичці Максим упевнено переміг, а от у фіналі зустрівся із принциповим суперником – номером один у своїй категорії.

Не без медалей повернулися вихованці академії і з Чемпіонату України із бразильського джиу-джитсу. Змагання паралельно проходили у Запоріжжі.

Одразу два золота виборов Сергій Кіналь. Хлопцеві не було рівних у двох категоріях – “в кімоно” тобто (Гі) і “без кімоно” (ноу Гі). Сергій вже 8 років займається бразильським джиу-джитсу і вже має пурпурний пояс.

Чемпіоном України серед синіх поясів став і Олег Петрик. Розповідає, до Запоріжжя на Чемпіонат України з’їхалося чимало сильних борців. Але жодному не вдалося отримати перемогу у сутичках із тернополянином.

Загалом на Чемпіонаті України із бразильського джиу-джитсу від Української академії єдиноборств їздили 8 спортсменів, ще двоє змагалися на Кубку України із кікбоксингу. Хлопці здобули загалом 5 золотих медалей, 3 срібних і 2 бронзових. Тренер хлопців результатом загалом задоволений, але ціль ставить вищу – тільки перемога.

Керівник Української академії єдиноборств Богдан Мирошниченко, що гравці прагнуть створити сильну професійну команду, яка зможе вигравати чемпіонати України, Європи і світу.

Далі свої сили тернопільські борці випробують на Чемпіонаті Європи. Один із них пройде у Києві, інший в Римі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,