28.04.2024

“Бронза” на Чемпіонаті області: заліщицький “Дністер” обіграв Футбольну Академію Тернополя “Подоляни”.

Ваша реклама

“Дністер” завершив сезон домашньою перемогою. У результаті — гарантована бронза на чемпіонаті Тернопільської області-2023 серед команд Вищої ліги. У цьому сезоні Футбольний Клуб “Дністер” та Футбольна Академія Тернополя “Подоляни” зустрічались двічі. У першому колі “Дністер” обіграв тернополян на виїзді з рахунком 1:2. А у домашній грі другого кола заліщани зіграли внічию, з рахунком 0:0.

Цього разу, у заключному матчі сезону, команди зустрілися знову. У першому таймі жодна з них не змогла забити м’яч у ворота суперника. Однак, у другому таймі події на полі розвивалися доволі стрімко. Через агресивну поведінку з поля вилучили одного з гравців заліщицького “Дністра”. А тому команда розпочала грати у меншості.

Проте гравець ФК “Дністер” Олег Чимирейко відзначив, що зароблена червона карточка наче простимулювала команду таки здобути перемогу. І гравці це зробили.

Юрій Головачук з Дністра виконав подачу зі штрафного, яка й принеса гол. Наприкінці гри команда суперника намагалася забити кілька разів, проте голкіпери заліщицького “Дністра” здійснили декілька сейвів і це не дозволило зрівняти рахунок.

Тренер ФК “Дністер” Ігор Шпікула зауважив, що Чемпіонат видався цікавим.

“Вважаю, що потрапити в “трійку” — це добрий результат”, — підкреслив він.

Тренер також додав: працювати завжди є над чим. А тому, впевнені, що будуть розвиватися і рухатися до наступних перемог.

Вболівальники ж зізналися, що очікували на сьогоднішню перемогу рідної команди.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,