28.04.2024

Тернополянка Алла Кушнір здобула перемогу на Чемпіонаті Європи з бразильського джиу-джитсу

Креатор буд

Знай наших! Тернополянка Алла Кушнір здобула перемогу на Чемпіонаті Європи з бразильського джиу-джитсу. Змагання відбувалися в Римі. Як вдалося досягти успіху — спортсменка розповіла нашим журналістам.

Тернополянка Алла Кушнір повернулася з Риму, де здобула першість на чемпіонаті Європи від міжнародної федерації. Змагалась спортсменка у ваговій категорії з найнижчою вагою – до 48 кг. Вага ж нашої учасниці — 46.5 кг.

Каже, фінал давався не дуже легко, але з хорошою підготовкою все вийшло. Змагання запам’яталися  високою конкуренцією, технічними суперниками та цікавою боротьбою.

У фіналі Алла змагалась із спортсменкою з Італії. Каже, успіх залежить і від психологічного стану, тож одразу налаштовувала себе тільки на перемогу. Розповідає, джиу-джитсу це складний вид бойового мистецтва, увага тут на боротьбі в партері. Присутня боротьба в стійці, больові та задушливі прийоми, а також позиційна боротьба.

Спортсменка розповідає, обрала саме цей вид спорту інтуїтивно і одразу потрапила до хорошої команди та професійного тренера. Тому зараз, спорт – це стиль її життя і в залі дівчина проводить багато часу.

Головний тренер Української академії єдиноборств «UMA ACADEMY» Богдан Мирошниченко розповідає, що Алла тренується двічі на день. Тобто, з понеділка по п’ятницю в неї 10 тренувань на тиждень. Інколи спортсменка має і додаткові тренування. У перервах між змаганнями тренер корегує інтенсивність і навантаження у тренуваннях. Більше — дивіться.



Джерело | Т1 Новини