29.03.2024

Поліцейський хортинг: правоохоронці Тернопільщини вчились діяти в екстремальних умовах

Креатор буд

Техніку формування готовності до дій в екстремальних умовах вивчали тернопільські поліцейські на майстер-класі з поліцейського хортингу. Цей вид спорту є універсальною системою ефективної самооборони і справжнього рукопашного бою.

Теоретичний та практичний курс незвичайного бойового мистецтва провів для силовиків президент Міжнародної федерації поліцейського хортингу та Поліцейського центру бойових мистецтв Борис Шаповалов. У спілкуванні з професіоналом правоохоронці мали змогу дізнатися про психологічні аспекти самозахисту, як може діяти злочинець при нападі та яким чином його відволікти. Учасники тренінгу також вивчали, як ефективно затримувати правопорушника та швидко і з найменшими втратами звільнятися від захватів, як поводитися у ситуаціях, коли несподівано атакує озброєний нападник, тощо.

Такий майстер-клас із самозахисту проводять у різних підрозділах поліції України та за кордоном, розповів Борис Шаповалов. Він заснований для поліпшення професійної підготовки, протидії фізичному нападу правопорушника.

Аби досягти високого професійного рівня у бойових мистецтвах, тренер радив поліцейським відпрацьовувати прийоми щоденно.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,