14.05.2024

Поліцейські Тернопільщини провели рейд у місцях дозвілля дітей

Ваша реклама

Навідалися поліцейські і до сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Співробітники ювенальної превенції разом із патрульними поліцейськими, провели профілактичний рейд у місцях проведення дозвілля дітей.

Під час карантину особам до 14 років без супроводу батьків заборонено відвідувати громадські місця, тож поліцейські перевірили дитячі та спортивні майданчики на прибудинкових територіях міста.

– Проводимо профілактичну бесіду з дітками та їх батьками, – зазначає начальник відділу зв’язків з громадськістю Управління патрульної поліції області Олеся М’ялковська. – В хорошу погоду дітям важко всидіти вдома, але вони повинні розуміти, що це вимушена міра та насамперед їх безпека.

Навідалися поліцейські і до сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та до неповнолітніх, які перебувають на обліку. Працівники поліції нагадали їм про діючі обмеження та закликали їх не порушувати.

– В ході таких перевірок роз’яснюємо неповнолітнім про відповідальність за порушення карантинних норм, а також правила поведінки на вулиці, – розповідає старший інспектор відділу ювенальної превенції ГУНП в Тернопільській області Микола Подлецький. – Необхідність неухильно дотримуватися обмежувальних заходів, пов’язаних із карантином, збереже життя та здоров’я людей.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,