28.03.2024

Поліцейські підтримали задум тернопільської школярки і взяли участь у конкурсі “Безпечна країна”

Ваша реклама

Вже традиційно восени розпочався Всеукраїнський конкурс фото-відео робіт в рамках національного проекту «Безпечна країна». Захід спрямований на запобігання проявам усіх видів насильства, травматизму в закладах освіти та внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Учні всіх навчальних закладів мають змогу створити індивідуальні та колективні роботи на тему безпеки дорожнього руху та безпечного шкільного середовища і подати її на конкурсний відбір.

За спеціальною номінацією «Інклюзія в освітніх закладах» взяти участь у конкурсі вирішила учениця 8-го класу Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру Вікторія Грабець.

Дівчинка пише вірші та гарно малює. Саме свою поезію школярка вирішила подати на конкурс, а допомогли їй у цьому працівники тернопільської поліції. Правоохоронці вже давно взяли шефство над закладом, допомагають та підтримують усіх його вихованців.

Юній конкурсантці правоохоронці допомогли створити відеороботу, а дівчинка радо поспілкувалася з гостями у погонах, розповівши про свої задуми та мрії.

Безпечна і дружня до дитини школа – це місце, у якому діти почуваються комфортно, переконана інспектор ювенальної превенції Тернопільського відділу поліції Марія Васьків. Каже, приємно, що вихованці центру вирішили проявити особисту ініціативу та креативність. А підтримка дорослих вселяє надію і породжує впевненість цих дітей у майбутньому.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,