26.04.2024

Поліцейські-динамівці Тернопільщини здобули першість у легкоатлетичному кросі

Ваша реклама

Змагання Тернопільської обласної організації ФСТ «Динамо» України з легкоатлетичного кросу відбулися на набережній Тернопільського ставу. Вони стали завершальними в переліку змагань, запланованих спартакіадою за програмою «Динаміада-2020».

Першість та призові місця на бігових доріжках здобували команди семи силових відомств краю. До програми змагань входив біг на дистанції 1000 метрів для чоловіків і жінок, а велику дистанцію довжиною 3000 і 5000 метрів долала сильна стать.

У командних змаганнях золотий кубок здобули спортсмени Нацполіції краю. Друге місце посіла команда Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Тернопільській області, третє – команда військової частини 3002 НГУ.

В особистому заліку серед представниць прекрасної статті дистанцію у 1000 метрів першою подолала працівниця поліції охорони Христина Паньків, cеред чоловіків золото здобув поліцейський главку Максим Прохоренко.

Фініш трикілометрового забігу першим перетнув нацгвардієць Назар Чорній, а перше місце у забігу на п’ять кілометрів посів працівник УПО області Руслан Даньків.

Кращі команди та легкоатлетів відзначено кубками, медалями і грамотами.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,