27.07.2024

“Новорічність”: тернопільська співачка випустила святкову пісню і розповіла, як буде відзначати Новий рік

Креатор буд

“Новорічність” – святкова пісня від тернопільської виконавиці Ксенії Кічак. Це сольна пісня, яку написала ще рік тому, розповідає співачка. Ато тоді не вистачило сил і часу її випустити.

“А цього року вирішила, що вона має вийте і порадувати людей. Тому що період такий, рік такий. Хочеться чогось доброго”, — говорить Ксенія Кічак.

Близько 10 років тому Ксенія разом із чоловіком створила гурт “Називний відмінок”. Після активного концертного життя, згадує співачка, змінила рід діяльності і повністю присвятила себе двом речам: роботі – вести весілля, і сім’ї – дітям.

Через карантин чи не вперше за кілька років має можливість відзначити новорічні свята вдома із рідними, а не на роботі. Але аж ніяк не планує проводити 31 грудня на кухні. Й іншим не радить так робити.

“Я би придумала якісь класні розваги, взяла настільні ігри, пошукала класної музики. Якщо є діти, обов’язково треба придумати розваги для них”, — зауважує співачка.

Варто приділити трошки часу і свято буде теплішим і гарнішим, ніж у ресторані чи де інде. Головне, трошки вірити у магію.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,