20.04.2024

Нові бюлетені і карантин: із яким настроєм голосують тернополяни на місцевих виборах

Креатор буд

На території школи №14 на масиві Східний у Тернополі розташовані дві виборчі дільниці. Вже зранку там було людно, а настрої у тернополян – здебільшого позитивні.

Більшість опитаних нашою знімальною групою кажуть, що із бюлетенями розібралися, проблем із вибором за кого голосувати – не виникло.

Не було у людей і проблем із карантинними обмеженнями. При вході до дільниці міряють температуру, є й антисептики для обробки рук.

Передбачили і окрему кабінку для тих, хто має температуру чи ознаки застуди, розповідає голова виборчої дільниці № 137. Передбачили окрему кабінку, яку дезінфікуватимуть після кожного такого відвідувача. Додатково закликають виборців дотримуватися карантинних норм, зауважила голова виборчої дільниці №137 округу №3 Мар’яна Пак.

Самі ж виборці зауважують, важливо прийти і проголосувати сьогодні. Адже це суттєво для подальшої долі міста та громади у цілому.

Нагадаємо, у день голосування виборчі дільниці працюють до 20:00, а щоб проголосувати треба мати паспорт, захисну маску, бажано свою ручку і рукавички.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,