19.04.2024

Народила двійню: Ірина Хлистун поділилась секретом сімейного щастя та кар’єри

Креатор буд

На сцені вона співачка, а вдома – турботлива мати та любляча дружина. Йдеться про тернопільську співачку та доньку заслуженого артиста України Василя Хлистуна – Ірину Хлистун. Родинний дует часто виступав на фестивалях та концертах. Зараз Ірина виховує двійню. Хлопців звуть Максим та Остап. Їм 1 рік і 4 місяці.

Молода матуся зізнається, не тямила себе від щастя, коли дізналася радісну новину. Ірина каже, що не могла повірити, що в неї буде двійня.

Тернопільська співачка розповідає, одразу після народження дітей – почала поєднувати улюблену роботу та виховання. Часто організовувала для малюків імпровізовані домашні концерти. І, незадовго після їхнього народження, уже вийшла на сцену. Зазначає, після виступів вона заряджається новою енергією та класним настроєм, яким ділиться з рідними вдома.

Справжньою підтримкою та опорою для Ірини Хлистун є її чоловік – Роман Кокітко. Він каже, одразу закохався у її чарівний голос. А зараз старається кожного дня допомагати з дітьми, щоб Ірина могла сміливо поєднувати материнство та професію співачки. Зізнається, що пишається своєю дружиною.

Нерідко допомагає доньці із хлопчиками їхня бабуся – пані Богдана Хлистун. Залишається з ними, коли молода матуся їде на виступи і кожного дня допомагає у побуті. Жінка каже, лиш після народження внуків дізналась, що у родині ця двійня не перша.

Не може натішитися онуками й дідусь – заслужений артист України Василь Хлистун. Каже – здійснилась його мрія. До того ж, у внуків, запевняє, чудовий музичний слух. Впевнений, вони продовжать його справу і через роки разом із Василем Хлистуном на сцену вийдуть не менш талановиті його онуки-двійнята – Максим та Остап.

Підтримка та взаєморозуміння – ось головний рецепт щастя родини Хлистун. А ще, кажуть, потрібно обов’язково займатись улюбленою справою.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,