19.04.2024

Найкрасивіші ялинки: “Т1 Новини” дізнавався, чим дивують у різних містах України

Креатор буд

Живі, штучні, з незвичних матеріалів та з особливими декораціями. Щороку сотні міст України неофіційно змагаються між собою за звання власників найкрасивішої ялинки. Отож, Вашій увазі наш власний ТОП найкрасивіших та найоригінальніших новорічних красунь.

Починаємо з Західної України. Традиційно щороку тисячі туристів приїжджають на новорічні свята до Львова, аби насолодитися українськими традиціями та місцевим колоритом. Окрім того, особливої уваги заслуговує і тамтешня ялинка. У соцмережах користувачі порівнюють її з тією, що була у фільмі “Сам удома” — без жодної іграшки і з однотонною ілюмінацією.

Має чим здивувати цьогорічна ялинка у сусідньому Хмельницькому. Окрім того, в місті працює святковий ярмарок зі смаколиками, напоями та новорічними прикрасами.

І як без новорічної красуні у Тернополі. Прикрашена святкова красуня 3D-ілюмінацією з різними світловими функціями та новорічними іграшками.

Запалювали вогні головної ялинки і у Луцьку. Тамтешню ялинку також прикрасили однотонними ілюмінаціями.

Та якщо на заході України більшість ялинок прикрашені “класично”, то в містах Східної України є чимало тих, які оздоблені креативно. Така ялинка цьогоріч у Харкові — з нестандартною 3д ілюмінацією і незвичної форми.

Схожу нестандартну ялинку встановили і у Миколаєві. Там на головній площі міста декілька яскравих тематичних фотозон.

Найбільше уваги прикуто до ялинки, яку встановили цього року в столиці. В декорі використали нову ілюмінацію та багато яскравих іграшок.

Та варто зазначити, новорічні ялинки цього року встановили не в усіх містах України. Йдеться не лише про невеличкі населені пункти. Так, влада Рівного відмовилася від встановлення головного атрибуту свята і розміщення новорічного містечка.

До слова, у зв’язку з епідемією органи місцевого самоврядування в кожному населеному пункті України самостійно вирішували, чи проводитимуть новорічні святкування і у якому форматі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,