18.04.2024

Міжнародний день чоловіків: яким має бути чоловік – думки та вітання тернополян

Ваша реклама

Лідер та годувальник сім’ї, ніжний, щирий та відданий, люблячий, відповідальний, а також сильний духом, і завжди підтримує – такими їх бачать більшість жінок. Це про чоловіків. Перелік може бути довшим, та важливо, якими себе бачать самі ж мужчини. На вулицях міста сьогодні наша знімальна група вітала їх зі святом, а водночас – трохи засипала питаннями.

До прикладу, тернополянин Микола каже, що справжні чоловік має бути чесним та справедливим. Федір – також за справедливість. Жінки ж усі ці риси одобрюють, та звісно ж, мають і свій список якостей ідеального мужчини. Тож, наприклад, Яна та Наталя додають такі риси, як мужність, впевненість, турботу, щирість, щедрість та цілеспрямованість.

Водночас ми, у цей день, вирішили поговорити про стереотипи щодо чоловіків. Мовляв, вони сильні, а тому не можуть працювати у сфері краси, не можуть оберігати домашнє вогнище та не вміють показувати свої емоції. Дехто з жінок так і думає.

Все ж чоловіки не погоджуються з цими здогадками. Ба, більше – спростовують їх. Кажуть, що і вони вміють показувати свої почуття, доглядають за собою, але водночас, справжні чоловіки розуміють, що несуть відповідальність за свої сім’ї чи другі половинки, тому повинні бути сильними і часом стриманими.

У Міжнародний день чоловіків жінки, опитані нами, бажають їм міцного здоров’я, спокою, поваги та інших благ. І додають, щоб не забували про своїх жінок – цінували їх, забезпечували та дарували квіти.

До слова, сьогодні чоловіків вітали у 60 країнах світу. А також у цей день прийнято дякувати батькам, братам, синам і знайомим.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,