27.04.2024

Макіяж, зачіска, сукня: як змінилась учасниця проєкту “Красуня за один день”

Креатор буд

Учасниця проєкту “Красуня за один день – перевтілення”- пані Ольга Висоцька вже у салоні краси була налаштована дуже радісно. Наша знімальна група супроводжувала її перевтілення.

Спершу перукарка і трихолог Юлія Квятковська оглянула шкіру голови. У нашої героїні, пані Олі, майстриня жодних проблем не виявила. Отже, час почати перевтілення – підібрати колір фарби для волосся і, узгодивши із героїнею, фарбувати. Щоб не гаяти часу, паралельно – наносили макіяж.

Опісля – стрижка та зачіска, і – образ готовий. Кілька годин у кріслі перукаря і основна частина перевтілення нашої героїні – позаду. Ольга Висоцька запевнила – процесом насолоджувалась, адже такі речі надзвичайно приємні.

Красуня за один день – це соціальний проєкт, який організували у Тернопільському територіальному центрі соціального облслуговування населення. Перукарка Юлія Квятковська долучилася до ініціативи і перевтілила героїню безкоштовно. Каже, підбирала образ для нашої героїні обдумано.

Щодо, власне, героїні, то пані Оля відвідала і торговий центр, де приміряла різні образи для фотосесії, щоб побачити себе у зовсім іншому амплуа.

Наступний етап перевтілення – розмова із психологинею Оксаною Бількевич. Фахівчиня каже, у поважному віці жінки, по-різному реагують на зміни.  Вони зосереджені на сімейних ситуаціях, дорослих дітях, онуках. Та вони мають знати, що красиві, і проєкти, які дозволяють побачити цю красу, потрібні.

Проєкт “Красуня за один день” реалізовують у Тернопллі уже 2 роки. Через карантин довелося зробити перерву, але оскільки зараз Тернопіль у «помаранчевій» зоні –  ініціативу відновили, розповіла заступниця завідувача відділення денного перебування Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення Лілія Кульчицька.

Героїня проекту цього разу – Ольга Висоцька участю у ньому задоволена. Каже, зміни ззовні не лише покращують настрій, а й налаштовують на зміни глибші, внутрішні. А тому жінка радить, усім, у кого є така можливість – охоче зголошуватись на подібні ініціативи.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,